Bijeenkomst Wijntje aan het Pleintje

Agenda

vrijdag 28 juni 2024

Verjaardag Wijntje aan het Pleintje (9 jarig bestaan) • locatie volgt

Kosten en programma

Per locatie verschilt het of er een kleine bijdrage gevraagd wordt voor de toegang of dat de consumpties en eventueel te betalen parkeergeld betaald dienen te worden.

Wij werken overigens niet met verplichten lidmaatschappen. Iedereen is welkom die een ondernemende geest heeft en graag netwerkt en verbinden legt.

De bijeenkomsten worden gehouden in gemeenten Alphen aan den Rijn en op wisselende locaties.

Programma*

16.45 uur inloop

17.15 uur opening

18.30 uur afsluiting

* tenzij anders staat vermeld! Zoals bij de editie van vrijdag 28 juni 2024.Meer weten over de eerst volgende editie? Scrol naar beneden.

Netwerkbijeenkomst Wijntje aan het Pleintje

Vrijdag 28 Juni 2024, exacte tijd volgt - houdt rekening met +/- 17:00 - 21.00 uur
(met uitloop tot 21:30 uur)

Deze bijeenkomst zal inclusief diner zijn!

Waar:             Locatie volgt

Wanneer:      Vrijdag 28 juni 2024

Tijd:               Exacte tijden volgen. Wij verwachten het ontvangst rond 17:00 uur te                         laten starten tot 17:30 voor de openingsspeech. En rond 18:00 uur                             aan tafel te kunnen.

Kosten:         Voor deze editie werken wij met een toegangskaartje, de entree                                kosten zullen nog berekend worden. Dit zal een bedrag zijn voor;                                * toegang toe het evenement  
                      * welkomsdrankje
                      * diner
                      Wij vragen je om je van te voren aan te melden.


Netwerkbijeenkomst

KEEP CALM, it's our birthday. - Save the date • Vrijdag 28 juni 2024

Het is alweer 9 jaar geleden dat mede-oprichtsters Sylvia Zitter & Bianca de Jonge de opening hadden van Wijntje aan het Pleintje. Een laagdrempelige netwerkbijeenkomst dat inmiddels is gegroeid tot een succesvol netwerkplatform.

Gelukkig is het nog steeds laagdrempeling en is de kernwaarden verbinden iets dat we ook daadwerkelijk toepassen. Verbinden is wat ik als mens en ondernemer met alle liefde en volle overtuiging doe, kan en zoveel mogelijk probeer toe te passen in mijn dagelijkse manier van leven. Wat ben ik trots dat Wijntje aan het Pleintje na 9 jaar nog steeds er mag zijn en zelfs blijven groeien.

Elk jaar met onze verjaardag pakken we wat groter uit dan de regulieren bijeenkomsten van Wijntje aan het Pleintje. Natuurlijk hoort hier lekker eten bij en gezelligheid!


Hoe, wat en waar?
Sylvia is volop in gesprek met de twee potentiële locaties en samenwerkingen voor de bijeenkomst vanvrijdag 28 juni. Daarom kunnen we (nog) niet verklappen wat de locatie zal zijn en welke het zal gaan worden.

Wel kunnen we jou vragen om vrijdag 28 juni in je agenda te blokken voor onze verjaardags editie van Wijntje aan het Pleintje. De definitieve tijden zullen nog gecommuncieerd worden, maar houdt rekening met tussen 17:00 en 21:30 uur.

Dit wil jij toch niet missen? Meld je alvast aan voor vrijdag 28 juni.Toe aan een verfrissende netwerkbijeenkomst? 
Meld je aan via onderstaande link om laagdrempelig nieuwe ondernemers
ontmoeten.