OVER ONS

Wijntje aan het Pleintje

Wijntje aan het Pleintje is een laagdrempelige en informele netwerkbijeenkomst, sfeervol en gezellig waar gunnen centraal staat.

Onze bijeenkomst is voor zzp'ers, ondernemers en mkb'ers uit Alphen aan den Rijn e.o.. Wij komen elke 1e vrijdag van de maand bij elkaar in Alphen aan den Rijn.


Bij ons is niets verplicht. Als organisatie hebben wij ons als doel gesteld minimaal 2 grote activiteiten per jaar te organiseren. Onze bezoekers hebben zelf de regie in handen, besluit je niet mee te doen aan een activiteit, dan is dat prima.


Omdat wij regelmatig verzoeken krijgen van ondernemers die kort iets willen vertellen over hun onderneming, is er elke bijeenkomst gelegenheid voor ondernemers om een zoekvraag te stellen. Wij notuleren de leads die hieruit voort komen en delen deze naderhand met de met betreffende ondernemer.

Voordelen

  • Geen lidmaatschap
  • Geen entreekosten
  • Kennis delen met andere ondernemers
  • Regelmatig een speciaal thema
  • Sfeervol en gezellig
  • Geen verplichtingen
  • Vast tijdstip en vaste locatie

(iedere eerste vrijdag van de maand

vanaf 16.45)

Team

Wijntje aan het Pleintje is in juni 2015 opgericht door twee jonge ondernemende dames:

Bianca de Jonge en Sylvia Zitter.

SYLVIA

ZITTER

Sylvia Zitter is mede-oprichtster van

Wijntje aan het Pleintje en eigenaresse van S.A. facility services: interieurverzorging, facilitaire ondersteuning, recruitment en sales.

BIANCA

DE JONGE

Bianca de Jonge is mede-oprichtster van Wijntje aan het Pleintje. Zij is niet langer meer actief aanwezig bij het platform maar een naam die je zeker nog zult horen vallen.

Sponsoren

Wij bedanken onze sponsoren die onze netwerkbijeenkomsten mede mogelijk maken.

Ik zie jou
S.A. facility services
ElianaWorld