Grip op je eetgedrag

Agenda

6 november 2020

Even helemaal niets

4 september 2020

Grip op je eetgedrag

2 oktober 2020

Jubileumfeest

De toegang bij een Wijntje aan het Pleintje bijeenkomst is gratis.

De consumpties en eventueel te betalen parkeergeld zijn wel voor eigen rekening. 

De bijeenkomsten worden gehouden in Alphen aan den Rijn.


Programma

16.45 uur inloop

17.15 uur opening

18.30 uur afsluiting

Kosten en programma

Ondernemers: zakelijke leiders, emotionele eters

Vrijdag 4 september 2020

Waar

Wanneer

Tijd

Kosten


Soos aan den Rijn
Raadhuisstraat 285, 2406 AE  Alphen aan den Rijn

Vrijdag 4 september 2020

16:45 - 18:30 uur

Gratis toegang / consumpties voor eigen rekening

Ondernemers: zakelijke leiders, emotionele eters


Annouschka van Leersum is dé coach in Alphen aan den Rijn voor vrouwen die al lange tijd worstelen met hun overgewicht en klaar zijn met diëten en jojo-en. Haar klanten weten heus wel dat een zak chips minder verstandig is dan een appel. Toch lukt het hun niet om succesvol af te vallen. Zij zijn daarom vaak jarenlang aan het lijnen, waarbij het ene dieet wordt opgevolgd door het andere, in de hoop dat zij hét afslankwonder ooit zullen ontdekken.


Bij Grip op je eetgedrag gaat Annouschka samen met haar klant op zoek naar de reden waarom er andere eetkeuzes worden gemaakt dan die ze willen maken of weten dat goed voor hen is. Zo leren haar klanten dat succesvol afslanken in hén zit en niet afhankelijk is van een dieet.


Uiteindelijk maken we namelijk zelf de keus om iets wel of niet in onze mond te stoppen. Dit geldt voor de vrouwen waarmee zij werkt, maar net zo goed ook voor mannen, zowel jong en oud. Dit geldt dus ook voor ondernemers!


Op 4 september zal Annouschka bij Wijntje aan het Pleintje inzoomen op deze bijzondere doelgroep. Want als het om eetgedrag gaat, is dit toch ook echt een interessante club mensen.


Ondernemers en zakelijke leiders zijn gewend om de hele dag door zakelijke, verantwoordelijke en complexe besluiten te nemen. Iedere dag opnieuw beslissingen nemen over de bedrijfsstrategie, doelen en, zodra zij ook personeel in dienst hebben, over het leven van andere mensen.


Allemaal beslissingen die zij nemen op basis van verstand en een langer termijnplan.


Wanneer het echter op eten aankomt zijn ondernemers een slaaf van hun emoties en eten zij dikwijls ongezond.


Wil je hier meer over weten, of denk je nu nog dat dit niet voor jou geldt? Kom dan op 4 september naar Wijntje aan het Pleintje voor het verhaal van Grip op je eetgedrag. Annouschka neemt je mee in haar wereld én ze geeft je tips om van een emotie-gedreven eter een zakelijke, verantwoordelijke eter te kunnen worden Zo kun je voorkomen dat je over 5 jaar ongemerkt 7 kilo zwaarder bent!


Zin in een leerzame en gezellige middag met je mede-ondernemers?

Meld je aan via onderstaande link.


CONTACT

 

 

TELEFOON

06 - 301 046 37 / 06 - 836 528 71

 

BEZOEKADRES

Soos aan den Rijn

Raadhuisstraat 285

2406 AE  Alphen aan den Rijn

 

SOCIAL MEDIA

BIJEENKOMSTEN

 

 

De bijeenkomsten van Wijntje aan het Pleintje vinden iedere eerste vrijdag van de maand plaats in Alphen aan den Rijn. Toegang is gratis, eventueel te betalen parkeergeld en consumpties zijn voor eigen rekening.

 

EERSTVOLGENDE BIJEENKOMST

Jubileumfeest

Vrijdag 2 oktober 2020

 

WIJNTJE AAN HET PLEINTJE

 


Wijntje aan het Pleintje is een laagdrempelige en informele netwerkbijeenkomst, sfeervol en gezellig waar gunnen centraal staat. Onze bijeenkomst is voor zzp'ers, ondernemers en mkb'ers uit Alphen aan den Rijn e.o..Wij hebben geen lidmaatschap. Aanmelden voor een bijeenkomst kan via deze site.


PRIVACY

> Cookiedeclaratie

> Privacyverklaring